Πέμπτη 27 Δεκεμβρίου 2012

ΔΩΡΟΕΠΙΤΑΓΗ




Βλέποντας κανείς αυτό το απλό χαρτάκι δεν μπορεί με τίποτα να φανταστεί τί μαγικές ικανότητες έχει.Κι όμως....Μπόρει και εμφανίζει...........ΕΞΑΦΑΝΙΣΜΕΝΟΥΣ!!!!!
Ανθρώπους που για παραπάνω από ενα μήνα είχαν εξαφανιστεί αφωσιωμένοι στην επικερδέστατη συλλογή των καρπών του δέντρου της σοφίας,κατάφερε να τους εμφανίσει κυριολεκτικά... εν μια νυκτί.
Και αφού με την γνωστή μέθοδο -παρακαλάω,παραπλανώ- κατάφεραν να "συλλέξουν" όσες περισσότερες μπορούσαν, επέστρεψαν πάλι ταχύτατα  κοντά στα δέντρα της σοφίας, αδιαφορώντας ακόμα και για ένα απλό "χρόνια πολλά"

2 σχόλια:

  1. ΤΙ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΡΕ ΦΙΛΕ;ΕΔΩ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΔΥΟ ΜΗΝΕΣ....ΑΛΛΑ ΓΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΚΑΝΑΝ ΤΑ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ ΜΕ ΤΙΣ ΑΠΑΛΛΑΓΕΣ;ΚΑΙ ΨΑΞΕ ΤΩΡΑ ΕΣΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΝΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΙΣ ΝΑ ΠΑΣ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΣΟΥ ΣΤΟ ΓΙΑΤΡΟ...ΑΛΛΑ ΤΕΛΙΚΑ ΦΟΒΑΜΑΙ ΟΤΙ ΕΊΜΑΣΤΕ ΤΕΛΙΚΑ ΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΘΕΩΡΟΥΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν έχουν ανάγκη φιλαράκι μου , γραμμένους μας έχουν έτσι κι αλλιώς τα "παλικάρια" , κι άμα λάχει εμείς τα πρόβατα (που τελικά είμαστε και πολύ μπεεεεεε) πάλι ΝΑΙ θα ψηφίσουμε αν χρειαστεί ! Δες το πρόγραμμα της βάρδιας στις ΒΕΘ που τώρα τρέχουμε να βρούμε τί χρωστάμε και τί ξεχρεώσαμε και δε βγάζουμε άκρηηηηηηηηη !!!!
    Σε λέω για πολύ μπεεεεε !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή