Κυριακή 30 Δεκεμβρίου 2012

Ευχαριστούμε τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της ΕΛΠΕ για τις Ευχές!!!




Αγαπητοί Συνάδελφοι, Κυρίες και Κύριοι,
Η χρονιά που κλείνει, όπως και αναμενόταν, ήταν ιδιαίτερα δύσκολη και με πολλές προκλήσεις. Περισσότερο από κάθε άλλη φορά νοιώσαμε την πίεση από την αγορά και από την έλλειψη ρευστότητας, που προήλθε από συνδυασμό πολλών εξωγενών παραγόντων, αλλά και της ολοκλήρωσης του κύκλου των μεγάλων επενδύσεών μας της πενταετίας 2008 – 2012.
Κατά τη διάρκεια όμως του 2012 οι άνθρωποι στα ΕΛΠΕ λειτούργησαν πέρα και πάνω από τις "ζώνες άνεσής" τους και απέδειξαν πως ενωμένοι και συνεργαζόμενοι σαν συνάδελφοι, εστιασμένοι στο όραμα της ανάπτυξης και της ανταγωνιστικότητας, δεσμευμένοι στην επίτευξη των συγκεκριμένων στόχων τους και αφοσιωμένοι στην εργασία τους, αντιμετώπισαν τις προκλήσεις, ξεπέρασαν τις δυσκολίες και με ασφάλεια οδήγησαν τον Όμιλό μας στην επίτευξη ικανοποιητικών αποτελεσμάτων, για μια ακόμη χρονιά.
Πιστεύω επίσης ότι, το 2012 θα παραμείνει στην ιστορία του Ομίλου μας σαν μια χρονιά – σταθμός.
Οι ζωές των εταιρειών, όπως και των ανθρώπων, σηματοδοτούνται συνήθως από λίγα μεν, αλλά πολύ σημαντικά γεγονότα. Γεγονότα που προσδιορίζουν την πορεία τους και αποτελούν εφαλτήριο για την περαιτέρω εξέλιξή τους. Ένα τέτοιο γεγονός για την εταιρεία μας ήταν και η ολοκλήρωση του μεγάλου έργου εκσυγχρονισμού και η λειτουργία του αναβαθμισμένου διυλιστηρίου της Ελευσίνας. Συγχαίρουμε όλοι μας και ευχαριστούμε τους ανθρώπους της Ομάδας Έργου, της Ομάδας Start-up, της Ομάδας Λειτουργίας, της Ομάδας Συντήρησης καθώς και της Ομάδας Διακίνησης και ΥΑΠΕ των ΒΕΕ. 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου