Παρασκευή 4 Ιανουαρίου 2013

AΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΩΡΑ!!!!!




Τις τελευταίες μέρες παρατηρείται ότι έχουν πυκνώσει τις επισκέψεις τους στους χώρους δουλειάς κορυφαία στελέχη της Διοίκησης της Εταιρείας.Υπο άλλες συνθήκες, κάτι τετοίο θα ήταν φυσιολογικό και θα αποσκοπούσε στην ανταλλαγή εθιμοτυπικών ευχών.Ομως,η όλη κατάσταση αρχίζει να θυμίζει έντονα την Πρωτοχρονιά του 2011 όταν και πάλι η Διοίκηση φανέρωνε το "γλυκό " της πρόσωπο ενώ στην συνέχεια μας μας έδειξε, στη διαπραγμάτευση της σύμβασης, το πραγματικό της προσωπείο.Εμείς είμαστε σε επιφυλακή, και σε συνδυασμό με κάποιες πληροφορίες που φθάνουν στα αυτιά μας, ανυσηχούμε πολύ...... Αλλά γι΄αυτά θα μιλήσουμε σε άλλη ενημέρωση.
       Βέβαια οι σοφοί Αρχαίοι Ελληνες έλεγαν : "ουδεν κακό αμιγές καλού"....Τώρα το πόσο καλό είναι να επιβεβαιώνεται από τα πλέον επίσημα αλλά και ΑΡΜΟΔΙΑ χείλη της Δοιίκησης ότι το σωματείο διαχώρισε τους εργαζομένους σε "Βόρειους " και "Νότιους" όσον αφορά τα οφειλόμενα Ρεπό....Πάντως, υπάρχει και χειρότερο και τραγικό στην όλη υπόθεση.Το χειρότερο είναι ότι ο πλέον αρμόδιος από την πλευρά της  Διοίκησης, επιβεβαίωσε την διαφορά της μιας μέρας Βορρά και Νότου ΠΑΡΟΥΣΙΑ των εκπροσώπων του προεδρείου και μάλιστα τους απήφθηνε απορρημένος και την ερώτηση αν ήξεραν τί υπέγραφαν!!!!!!!!!! ΗΞΕΡΑΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΤΙ ΥΠΕΓΡΑΦΑΝ ...
       Το τραγικό όμως είναι ότι μόλις αποχώρησε ο εκπρόσωπος της Διοίκησης,το προεδρείο καθησύχαζε τους εργαζομένους 'ότι θα την πάρουμε σίγουρα τη μέρα".
Δεν φταίνε αυτοί όμως.....Εμείς φταίμε που τους επιτρέπουμε να μας θεωρούνε πρόβατα.....ΜΕΧΡΙ ΠΟΤΕ ΟΜΩΣ????

1 σχόλιο:

  1. το σωματείο διαχώρισε τους εργαζομένους σε "Βόρειους " και "Νότιους".
    και αφού το είπαν και τα ΑΡΜΟΔΙΑ χείλη της Διοίκησης δεν μπορώ να μην το πιστέψω.
    αυτός ο διαχωρισμός σε βόρειους και νότιους δεν μου άρεσε ποτέ, είναι πολύ "μπανάλ".
    "πουλάει" καλά από το 1999.
    ο διαχωρισμός που κάνεις εσύ σε βάρδια και ημερήσιων είναι πιο "σικ" και έχει πολλή πέραση τώρα τελευταία, οφείλω να ομολογήσω ότι πουλάει τρελά, ειδικά από παρατάξεις με καινούργιο όνομα.
    εγώ πάντως προτιμώ να διαβάζω το blog των ημερήσιων.
    www.to_blog_ton_imerision.blogspot.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή