Τρίτη 8 Ιανουαρίου 2013

ΑΓΩΝΙΑ ΑΛΛΑ...ΚΑΙ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ



Καταρχήν, ευχαριστούμε  τους συναδέλφους απο το πρωϊνό προσωπικό που μας στέλνουν τις ευχές τους,τις παρατηρήσεις τους αλλά και τους προβληματισμούς τους.Ενα τέτοιο mail μας ήρθε και ο συνάδελφος εξέφραζε τον έντονο προβληματισμό του για αυτά που συμβαίνουν τον τελευταίο καιρό στη συντήρηση των ΒΕΑ.
          Μας έγραψε ότι υπάρχουν πολλοί εργολαβικοί συνάδελφοι οι οποίοι αναγκάζονται σε άδειες ανευ αποδοχών χωρίς φυσικά οι ίδιοι να το επιθυμούν.Αυτό το φαινόμενο είναι πρωτοφανές και θα πρέπει το σωματείο να ενεργοποιηθεί και να κάνει τις απαραίτητες ενέργειες προς τη Διοίκηση.Επίσης μας εξέφρασε και την απογοήτευση του για τα κριτήρια επιλογής των ομαδαρχών στις τελευταίες προαγωγές.Συνάδελφοι οι οποίοι εκτελούσαν άτυπα χρέη ομαδάρχη "ξεχάστηκαν" σε αντίθεση με νεόκοπους συναδέλφους στα ΕΛΠΕ που λόγω..... συγγενικής ιδιότητας κρίθηκαν ικανοί και άξιοι. 
        Είναι πραγματικά όμορφο να έχουμε κάνει σημαία (ή μήπως....πανό) την κοινωνική δικαιοσύνη και να το φωνάζουμε παντού αλλά μόλις έρχεται η ώρα του προσωπικού συμφέροντος να τα ξεxνάμε όλα ....ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ
       Τα ονόματα δεν έχουν καμμία σημασία,θα έχουν μόνο σε  περίπτωση αμφισβήτησης γιατί τότε πράγματι θα πούμε τα πάντα με το όνομα τους (και την συγγένεια τους).... 

3 σχόλια:

  1. ε...με αυτά τα υπονοούμενα .!!!!
    ελεοςςςςς
    δεν θα μάθουμε δηλαδή ποιος και τι έγινε
    τι φοβάστε; μη σας κάνουν μήνυση χαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Οταν γράφουμε οτι τα ονόματα δεν έχουν καμμία σημασία εμείς το ΕΝΝΟΟΥΜΕ.Δεν μας ενδιαφέρει να εκθέσουμε το πρόσωπο,άλλωστε στο χώρο που κινείται δεν χαίρει και ιδιαίτερης εκτίμησης,αλλά να καυτηριάσουμε, και αν θέλεις, να καταγγείλουμε στα μάτια των συνάδελφων μια αρρωστημένη κατάσταση...Αύτος είναι ο στόχος και όχι το κυνήγι "Μαγισσών"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. δηλαδή θες να πεις ότι ενώ υπάρχει διαδικασία αξιολογήσεων και βαθμολογία που προκύπτει από την αξιολόγηση και βάση αυτής της βαθμολογίας γίνονται οι προαγωγές, κάποιος ο οποίος είχε χαμηλότερη βαθμολογία ("νεόκοπους συναδέλφους στα ΕΛΠΕ που λόγω..... συγγενικής ιδιότητας κρίθηκαν ικανοί και άξιοι.
    ") αλλά λόγο συγγένειας προτιμήθηκαν από άλλο συνάδελφο με υψηλότερη βαθμολογία και ικανότητα.
    αυτά λες ότι έγιναν στο υπηρεσιακό συμβούλιο της εταιρείας για τις προαγωγές.
    δηλαδή η ίδια η εταιρεία δεν σέβεται τις δικες της διαδικασίες και κάνει χατίρια στους συγγενείς κάποιων καθ' υπόδειξη του σωματείου.
    εγώ διαβάζοντας αυτά θα ήθελα να ξέρω ποιοι είναι αυτοί οι συνάδελφοι και αυτός που έγινε και αυτός που δεν έγινε για να ελέγξω αν όντος υπάρχει παραβίαση των κανονισμών της εταιρείας και του υπηρεσιακού συμβούλιου ώστε να καταγγείλω εγγράφως στην ίδια την εταιρεία την ατασθαλία της με σκοπό να μην ξανά επαναληφτεί κάτι τέτοιο.
    Πάντως σε παρόμοιο περίπτωση η εταιρεία αναγκάστηκε να δώσει προαγωγή και στον συνάδελφο που αδίκησε.
    το να το καταγγείλεις στους συναδέλφους δεν αρκεί εκτός αυτού μπορεί να θεωρηθούν και ψέματα αυτά που λες η κοινός λάσπη
    γι αυτό φίλε μου ονόματα και αναφορά τώρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή