Δευτέρα 7 Ιανουαρίου 2013

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟ ΣΧΟΛΙΟ

Συνάδελφε,καταρχήν χαρήκαμε πραγματικά για το σχόλιο σου γιατί θέλουμε όσο το δυνατόν περισσότεροι συνάδελφοι να συμμετέχουμε σε αυτή την προσπάθεια.Το τελευταίο πράγμα που έχουμε στο μυαλό μας είναι ο διαχωρισμός των συναδέλφων με οποιαδήποτε ιδιότητα (Bόρειος-Νότιος ή Βάρδια-πρωινός).Νομίζουμε ότι το προεδρείο του σωματείου τα καταφέρνει περίφημα σ΄αυτό.....Ονομάσαμε έτσι το BLOG γιατί είμαστε από την βάρδια και  τα προβλήματα της ξέρουμε και θέλουμε να αναδείξουμε.Ασφαλώς, ότι συμβαίνει στο ημερήσιο προσωπικό, δεν μας αφήνει αδιάφορους και θα χαρούμε πολύ οτιδήποτε εκτιμάς ότι πρέπει να αναδειχθεί να μας το στείλεις να το προβάλλουμε και εμείς.

1 σχόλιο:

  1. Καλησπέρα συνάδελφοι και καλό ξεκίνημα με το blog σας
    Καταρχήν και εγώ χαίρομαι που το σχόλιο μου απαντήθηκε με ανάρτηση.
    Καλό θα ήταν στην ανάρτηση να είχατε παραθέσει και το σχόλιο για να ξέρουν οι συνάδελφοι σε τι απαντάται . Μπορείτε επίσης να κάνετε παράθεση και την απάντηση.
    Ο διαχωρισμός των συναδέλφων είναι το τελευταίο πράγμα που έχετε στο μυαλό σας, αλλά αν και τελευταίο υπάρχει.Οι συνάδελφοι που ήταν μέλη στο σωματείο ΕΝΩΣΗ των ΒΕΘ δεν είχαν στο μυαλό τους τον διαχωρισμό αλλά στις ΒΕΘ ήταν δυο στρατόπεδα για 12 χρόνια (1999-2012)πριν από ένα μήνα περίπου έγινε η συνένωση των δυο σωματείων με ευθύνη αυτού του προεδρείου που κατακρίνεις ως διασπαστικό.
    Ισχυρίζεστε ότι μέσω του blog θέλετε να αναδειξετε τα προβλήματα της βάρδιας, διαβάζοντας ολο το blog σας είδα ότι: από τις συνολικά 21 αναρτήσεις οι ΔΕΚΑΠΕΝΤΕ(15) αφορούν γενικά ειδήσεις και ανακοινώσεις για την εταιρεία ΜΟΝΟ ΜΙΑ (1) αναφέρεται σε πρόβλημα τις βάρδιας(αυτή με το χριστουγεννιάτικο γεύμα),σε ΠΕΝΤΕ (5) αναρτήσεις κατηγορείτε το προεδρείο του σωματείου, χωρίς όμως να αναφέρετε κάτι συγκεκριμένο ή στοιχειοθετημένο από γεγονότα, απλά πετώντας ένα "Νομίζουμε ότι το προεδρείο του σωματείου τα καταφέρνει περίφημα σ΄αυτό....." ή "άφαντο σωματείο" κτλ..
    Όταν εγώ διαβάζω σε αυτό το σχόλιο σας
    http://toblogtisvardias.blogspot.gr/2012/12/blog-post_22.html
    το παραθέτω ατόφιο παρακάτω:
    "Όχι συνάδελφε μας φέρανε τα γλυκά και μας μοίραζαν την ανακοίνωση της ΕΛΚΕ,που φάνηκε πως ήταν προχειροδουλειά, αντί του σωματείου. Αλλά πια ανακοίνωση του σωματείου που δεν υπάρχει. Μας θεωρούν πρόβατα συνάδελφε και θα το καταλάβεις από τα επόμενα άρθρα."
    και ειδικά όταν διαβάζω το:
    "και θα το καταλάβεις από τα επόμενα άρθρα."
    Το μόνο που δεν μου περνάει από το μυαλό είναι ότι στόχος σας είναι να αναδειξετε και να προβάλλετε τα προβλήματα της βάρδιας.
    Κάτι για αντιπολίτευση στο προεδρείο; Ναι μου περνάει από το μυαλό.
    Τώρα αν θέλετε να κάνετε και αντιπολίτευση είναι δικαίωμα σας, αλλά να γίνεται πιο συγκεκριμένοι,να αναφέρεστε σε γεγονότα πραγματικά για να καταλαβαίνουμε και εμείς το γιατί και το πως!!!
    Δηλαδή όταν γράφεται :το προεδρείο καθησύχαζε τους εργαζομένους 'ότι θα την πάρουμε σίγουρα τη μέρα".
    Ποια είναι αυτή η μέρα????
    Ή όταν γράφεται: Παραδόξως,δεν ζήτησε να βάλουμε άλλη μια φορά πλάτη αφήνοντας προφανώς αυτό το ρόλο στον πρόεδρο του σωματείου που είναι και η ειδικότητα του.
    Από που προκύπτει αυτό;
    είναι δικό σου συμπέρασμα αλλά μην το γράφεις απλά , στοιχειοθετήστε το, να καταλάβουμε και εμείς τι γίνεται.
    Επίσης καλό θα ήταν να ξέρουμε ποιοι είναι οι διαχειριστές του blog και σε ποιους θα εμπιστευόμαστε αυτά που θα στέλνουμε για να προβληθούν και να τα αναδείξουν.
    Σας εύχομαι ότι καλύτερο για την προσπάθεια σας και θα χαρώ να έχετε πολλούς ενεργούς αναγνώστες.





    ΑπάντησηΔιαγραφή